Blog

Moestuin tips

Grow your own! - Update 7 december

Al jaren heb ik mijn eigen moestuin waarin ik diverse groenten teel. Iedere week schrijf ik een verslag over de afgelopen week, waarin ik van heel dichtbij laat zien hoe de groenteteelt in zijn werk gaat en hoe leuk het is om je eigen groenten te telen! 

7 december 2013:

Ik ben vanmiddag nog even bij de moestuin geweest. Alles staat er nog prima bij, dus geen schade door de storm van afgelopen week. En ook weer een mooie krop sla en een kleine prei kunnen oogsten. Voor de rest weinig nieuws. En dat zal zo de komende maanden blijven. Ik sluit daarom nu de blogs tijdelijk en kom in de eerste week van maart weer terug. Tot de volgende keer!

Grow your own! - Update 7 december

Saladeverhaal door

stevenvanpaassen

stevenvanpaassen

Kookliefhebber

Ik ben opgegroeid tussen de groente in het dorp Den Hoorn, een regio waar veel telers hun groente telen.  Ik heb tuinbouw gestudeerd en ben uiteindelijk terechtgekomen op de Communicatie... Lees verder

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten en seizoensgroente!