Blog

Moestuin tips

Grow your own! - Update 25 januari

Al jaren heb ik mijn eigen moestuin waarin ik diverse groenten teel. Iedere week schrijf ik een verslag over de afgelopen week, waarin ik van heel dichtbij laat zien hoe de groenteteelt in zijn werk gaat en hoe leuk het is om je eigen groenten te telen! 

25 januari 2014:

Op de moestuin weinig nieuws. Het is te koud om te groeien en te warm voor een goede winterslaap en het minimaliseren van insecten. Ik heb de afgelopen weken een paar keer zakken met paardenmest gehaald en onder meer bij de bessenstruiken, rabarber, aardbeien, knoflook en kruiden gegooid. Dan kan het lekker verteren en de wortels warm houden. Prima voor een groeikrachtige start in het voorjaar. Maar laat eerst de vorst nog maar komen.

Grow your own! - Update 25 januari

Saladeverhaal door

stevenvanpaassen

stevenvanpaassen

Kookliefhebber

Ik ben opgegroeid tussen de groente in het dorp Den Hoorn, een regio waar veel telers hun groente telen.  Ik heb tuinbouw gestudeerd en ben uiteindelijk terechtgekomen op de Communicatie... Lees verder

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten en seizoensgroente!