Blog

Moestuin tips

Grow your own! - Update 1 december

Al jaren heb ik mijn eigen moestuin waarin ik diverse groenten teel. Iedere week schrijf ik een verslag over de afgelopen week, waarin ik van heel dichtbij laat zien hoe de groenteteelt in zijn werk gaat en hoe leuk het is om je eigen groenten te telen! 

1 december 2013: 

Het is nu rustig op de moestuin. Het werk is gedaan, dus kon ik dit weekeinde met een gerust hart andere dingen doen. Zaterdag al een krop sla en nog twee bloemkooltjes geoogst. De bloemkool eten we vandaag zelf op, en niet weer de hond!

Grow your own! - Update 1 december

Saladeverhaal door

stevenvanpaassen

stevenvanpaassen

Kookliefhebber

Ik ben opgegroeid tussen de groente in het dorp Den Hoorn, een regio waar veel telers hun groente telen.  Ik heb tuinbouw gestudeerd en ben uiteindelijk terechtgekomen op de Communicatie... Lees verder

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten en seizoensgroente!