Blog

Cooking

12 maanden kerstmis

Kerstmis kwam vroeg dit jaar. Al op de eerste dagen van het nieuwe jaar, toen ik met mijn lief de ‘do’s en don’ts’ voor de volgende kerst besprak, lerende van onze recente ervaring. Het vervolg kwam in de vroege lentedagen, toen het buiten gewoon nog ijskoud en nat was. Toen ik mijn eerste bespreking had voor mijn nieuwe kookprogramma voor tv. Kort daarna, de zomer moest nu toch weldra arriveren, maar het was nog steeds koud en nat, sprak ik over kerstreportages in tijdschriften. Op zo ongeveer de heetste dagen van het jaar, vonden de fotoshoots voor de kerstreportages plaats en kookte ik mij drie keer in de rondte, het ene kerstdiner na het andere bereidend. En nu ben ik net klaar met het filmen van de extra lange kerstaflevering. Precies op tijd om de kerstboom op te zetten.

Ook de kerstman kwam vroeg dit jaar, al vermoed ik dat hij stiekem nooit is vertrokken, want overal doken kerstcadeautjes op.  Als eerste mijn eigen productlijn. Een cadeautje van mij aan jou. Heerlijke dips, sausjes, jams en meer, vol smaak maar vrij van 24 allergenen. Kleine potjes blij, vrij van veel. De eerste 504 potjes waren binnen 3 dagen uitverkocht. Als dat geen mooi cadeautje is?

Het kerstverhaal vervolgde toen producten aan wedstrijden mee deden en finales behaalde. Met een plaats in de Smaak top 3 van Nederland als prachtig resultaat: een fantastisch cadeautje! En ondertussen mocht ik hier op Love My Salad mijn recepten vol smaak en inspiratie met jullie delen. Wat een geluk! En dan is er natuurlijk ook mijn nieuwe kookprogramma, zelf een cadeautje, maar gevuld met culinaire schatten. Stuk voor stuk prachtige cadeautjes van mensen met pure passie. En in mijn nieuwste boek, Kruidje roer mij, schrijf ik over prachtige de cadeautjes van moeder natuur: kruiden en specerijen.

Maar mijn mooiste cadeau dit jaar ben, zonder twijfel,  jij! Jij en jouw enthousiasme voor mijn blogs, recepten en producten. Jouw reacties en ‘likes’. Jij inspireert mij om nieuwe heerlijke recepten te ontwikkelen, die je dag opvrolijken en je bord opfleuren. En kijk maar uit, ik zal je vertellen waarom: volgend jaar ben ik terug met nog meer heerlijke recepten! Echt waar, ik maak een lijstje!

Dank voor je steun dit jaar. Jij maakt dat het elke dag kerstmis is. Ik wens je een heerlijke en magische kerst en alle geluk voor een inspirerend nieuw jaar.

Culinaire groet,
Larisse van der Haar-Buijze (Nederland)
auteur |culinair schrijver | tv-kok |productontwikkelaar

 

 12 maanden kerstmis

Saladeverhaal door

Larisse

Larisse

food blogger

Koken, bakken en het schrijven van recepten is al jarenlang mijn grote passie en ik breng heel wat uurtjes in mijn keuken door. In 2010 heb ik mijn bedrijf Larisse® opgericht en later dat jaar... Lees verder

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten en seizoensgroente!